Skip to content

VERZENDING NAAR NL & BE  / BESTELLINGEN VOOR 12:00 WORDEN DEZELFDE DAG VERZONDEN

Koop één kledingstuk voor jezelf dan doneren wij één hoodie aan een vriend zonder thuis.*

* m.u.v. mutsen, sjaals & handschoenen

0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

FRANK WILLEMS

Frank Willems - ONE AND ONE MAKES TWO

Kunstenaar en oprichter van ONE AND ONE MAKES TWO:

Het moment dat ik voor de eerste keer de daklozenopvang Het Inloopschip in Den Bosch binnenliep had ik mijn vooroordelen en een stereotype beeld van een persoon die dakloos is.

Dit beeld klopte totaal niet. Ik kwam mijn oude voetbalvriend tegen en ging met iedereen in gesprek. De verhalen die zij vertellen, alles wat ze hebben mee gemaakt en de reden waardoor ze uiteindelijk dakloos zijn geworden grepen mij enorm aan.

Het zijn mensen. Mensen zoals jij en ik. Die door een scheiding, een verkeerde keuze, een sterfgeval, psychische problemen enzovoorts in deze situatie terecht zijn gekomen.

Het probleem wordt ook alsmaar groter. De kloof tussen arm en rijk wordt alsmaar groter net zoals de druk op de verschillende instellingen.

Ik hoop met ONE AND ONE MAKES TWO zichtbaarheid te geven aan het probleem, het stereotype beeld weg te nemen, dat de mensen met elkaar in gesprek gaan al is het maar een ‘hoi’ en ‘hoe gaat het?’ (dat kan al een dag helemaal goed maken) en dat we zoveel mogelijk hulpbehoevende kunnen voorzien van de primaire levensbehoefte: kleding.

Meer informatie over Frank Willems ga naar www.frank-willems.com.

seperator 01 - Frank Willems

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates requiredDeze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik maken van deze website gaat u hiermee akkoord.  Meer info