Skip to content

VERZENDING NAAR NL & BE  / BESTELLINGEN VOOR 12:00 WORDEN DEZELFDE DAG VERZONDEN

Koop één kledingstuk voor jezelf dan doneren wij één hoodie aan een vriend zonder thuis.*

* m.u.v. mutsen, sjaals & handschoenen

0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

KRUISSTRAAT ORIGINALS x ONE AND ONE MAKES TWO

Kusjesfabriek - Pine en Jasper - ontwerpers - Kruisstraat Originals x ONE AND ONE MAKES TWO

De Kusjesfabriek bij Kruisstraat Originals x ONE AND ONE MAKES TWO

De Kusjesfabriek is ontstaan met als doel het belangrijke thema van diversiteit in de schijnwerpers te zetten. In onze samenlevingen ontmoeten we mensen met diverse etnische achtergronden, genderidentiteiten, geloofsovertuigingen en levensbeschouwingen. We zijn ervan overtuigd dat deze verschillen onze samenleving verrijken, maar soms vinden we het lastig om met deze diversiteit om te gaan. Af en toe vergeten we hoe open van geest en liefdevol mensen zijn, en dat ondanks onze verschillen, we samen onze samenleving vormen.

Met de Kusjesfabriek willen we de positieve kant van diversiteit benadrukken door te illustreren dat iedereen liefde met zich meedraagt. Elk kusje symboliseert de liefde van één cultuur naar alle andere. Dit symbool staat voor het feit dat liefde universeel is en dat het er niet toe doet wie je bent of waar je vandaan komt. Iedereen verdient liefde, en dit hebben tijdens ons project veel diverse mensen laten zien.

seperator 01 - Frank Willems

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates requiredDeze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik maken van deze website gaat u hiermee akkoord.  Meer info