Skip to content

VERZENDING NAAR NL & BE  / BESTELLINGEN VOOR 12:00 WORDEN DEZELFDE DAG VERZONDEN

Koop één kledingstuk voor jezelf dan doneren wij één hoodie aan een vriend zonder thuis.*

* m.u.v. mutsen, sjaals & handschoenen

0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

WAAR GAAN DE DONATIES NAARTOE?

logo - MO Den Bosch

MO DEN BOSCH

MO Den Bosch is een organisatie voor maatschappelijke opvang en vrouwenopvang in de regio Den Bosch. De organisatie begeleidt mensen met complexe problematiek, die dak- en thuisloos zijn of met relationeel geweld te maken hebben. Ook begeleiden zij Nederlandse en buitenlandse slachtoffers van mensenhandel (en hun kinderen). Jaarlijks begeleiden zij zo’n 500 mensen naar een zelfstandiger bestaan. 

www.modenbosch.nl

logo - Springplank

SPRINGPLANK EINDHOVEN

‘Eerst werk’, dat is de visie van Springplank. Werk geeft ritme en structuur. Het biedt de mogelijkheid om te voorzien in het eigen levensonderhoud en mee te doen in de maatschappij. Het neemt vele (hulp)vragen weg. Bovendien verhoogt werk het gevoel van eigenwaarde en zelfredzaamheid. Werken maakt wonen en leven een stuk aangenamer. Springplank kijkt naar werk naar vermogen.

Geen maatschappelijke opvang, maar een maatschappelijke Springplank. Zij bieden alle dak- en thuislozen hun eigen persoonlijke route en zetten hun begeleiding daarop in. Het doel is om iemand weer zo zelfstandig mogelijk te laten leven. Ze starten met ons eigen ‘eerst werk’-principe.

www.stichtingspringplank.com

logo - StreetSmart Amsterdam

STREETSMART AMSTERDAM

StreetSmart is een initiatief van Amsterdamse horeca-ondernemers. Internationaal heeft het project zijn succes inmiddels bewezen bij het ondersteunen van projecten voor daklozen, gezinnen die op straat komen te staan. Het stoelenproject en projecten van HVO-Querido worden o.a. gesteund.

www.streetsmart.nl

logo - CVD Rotterdam

CVD ROTTERDAM

Het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een maatschappelijke organisatie in Rotterdam met diverse locaties voor (dag/nacht)opvang, verpleging, beschermd en begeleid wonen en zelfstandig wonen met begeleiding. Ook biedt het CVD screening, advies en ondersteuning bij acute psychosociale problemen, algemeen maatschappelijk werk in de wijkteams, schoolmaatschappelijk werk, trainingen en dagbesteding.
Zij geloven er in dat ieder mens talenten heeft en dat er soms professionele ondersteuning nodig is om die talenten te kunnen benutten. Hun kracht is het bieden van die ondersteuning. Jaarlijks bereiken zij ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving vanuit onze 25 locaties verspreid over heel Rotterdam.

www.cvd.nl

logo - De Regenboog Groep Amsterdam

DE REGENBOOG GROEP AMSTERDAM

De Regenboog Groep wil dat Amsterdam een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu psychische problemen hebt, dakloos bent, drugs gebruikt of schulden hebt. We stimuleren iedereen om het beste uit zichzelf te halen.

www.deregenboog.org

logo - Quiet Den Bosch

QUIET DEN BOSCH

Quiet Den Bosch verbindt members (huishoudens in armoede), sponsoren (bedrijven en organisaties) en supporters (particulieren) in de regio. De organisatie wil samen armoede verzachten door elkaar te versterken en gelooft dat een samenleving steviger, gezonder en rijker wordt als we zorgen dat iedereen meetelt en ertoe doet. Dat geeft eigenwaarde en daardoor kracht om te leven in plaats van te overleven.

www.quiet.nl/den-bosch/

Staat de organisatie of instelling waar je werkzaam bent er niet bij? En zou je het tof vinden om onderdeel te worden van ONE AND ONE MAKES TWO? Neem dan contact met ons op: info@oneonetwo.nl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates requiredDeze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik maken van deze website gaat u hiermee akkoord.  Meer info